Foto af Hilton Grand Vacation Club i Craigendarroch, Skotland
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare Bargain at
Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Skotland


Tilbud: £ 1,000 *
Resort: Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Land: Skotland
Uge: 49
Sæson: Rød
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Hilton Grand Vacations på Craigendarroch Suites, Braemar Rd, Ballater, Aberdeenshire, AB35 5XA, Skotland

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Hvis en pittoresk indstilling og en betagende udsigt er hvad du leder efter, timeshare På Hilton Craigendarroch kan være perfekt til dig. Med udsigt over Cairngorm National Park og tæt på landsbyen Ballater, Skotland, Er dette elegante landsted den perfekte højlandsflyvning. Lodges og lejligheder er stilfuldt indrettet og møbleret, herunder alle faciliteter, der er nødvendige for at fremme lethed og total afslapning. Fritidsfaciliteter på stedet omfatter tennisbaner, svømmebassiner, et spillerum og en studiebar hvor du kan hente en bog eller to til at tage tilbage til din hyggelige suite og i løbet af timerne. Gå på vandreture eller cykle rundt om de mange naturstier i nærheden eller tabe dig i skov og skovbrug.

Hvis du ikke har noget imod at køre, skal du springe ned til Balmoral for at udforske - hvis dronningen er i bopæl, kan du endda modtage en bølge, når hun passerer dig forbi! Du kan også gå på ski på The Lecht eller prøve dig på ridning og quadcykling, som begge kan findes en kort køretur væk. Med nogle af de bedste landskaber i Skotland, Hilton Craigendarroch er en vidunderlig introduktion til højlandet, og Rejse og fritid gruppe Anbefaler stærkt at overveje det til din næste timeshare investering.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Some Units), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Skiskole, Squash, Svømmebassin (Indendørs), Telefon, Tennis, Spabad / Whirlpool, Udendørs bassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (42.0 miles), Casino (42.0 miles), Langrend (17.0 miles), Downhill Ski (19.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Ridning (8.0 miles) , Sø (10.0 miles), medicinsk faciliteter (i nærheden), vandski (10.0 miles), vindsurfing (10.0 miles),
Lufthavn
Aberdeen - (40 miles - 64 km)

Tjek ind / ud
Lørdag SøndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Lodge 35 er en kort gåtur til faciliteterne i Country Club, Bar & Restaurant, medlemskab af Country Club, som er inkluderet i det årlige vedligeholdelsesgebyr. Det er rolige og afslappende omgivelser med nem adgang til landsbyen Ballater og en kort køretur til Balmoral Castle & Estate.

Vi har ejet denne særlige uge i over 15 år og nyder også et par uger i den samme hytte i sommermånederne.

Ugen, der er til salg, var en ideel før juleferie plus en mulighed for at mødes med familiemedlemmer, hvis fødselsdag var på denne tid af året, men desværre ikke længere er med os, og derfor er det tid til at gå videre.

Der er masser af gåture på alle niveauer og historiske slotte og whiskydestillerier inden for nem rækkevidde fra lodgen. Alt kan stadig nydes på denne tid af året.

Vedligeholdelsesgebyr er allerede betalt for i år og ugen starter lørdag den 7. december.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1828 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.