Billede af Club Heritage International - Platinum, Vacation Club
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Club Heritage International - Platinum
Vacation Club


Til salg: Pris ved ansøgning *
Feriested: Club Heritage International - Platinum
Land: Vacation Club
Uge: 2 Flydende
Sæson: Super Rød
Størrelse: 2 Soveværelse
Yderligere oplysninger: +400 CHI Credits

Lav en forespørgsel

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Leder du efter sikkerheden til ferieinvesteringer, men friheden til at vælge fra en række resorts verden over? Derefter timeshare Med Club Heritage International Platinum kan være investeringen for dig. Hovedkollektionen består af fem høj standard resorts beliggende på Costa del Sol i sydlige Spanien: Matchroom Country Club, ideelt placeret for dem der elsker en golfferie Mi Jardin, fundet i bakkerne mellem Benalmadena og Fuengirola og i gåafstand fra sandstrande og klart vand; Club Playa Real, der tilbyder tæt adgang til Puerto Banus millionærens marina og Marbella-stranden; Marbella Beach Resort, der har udsigt over store strækninger af fathomless turkis; Og Marbesa Club, som tilbyder en lang række faciliteter og fritidsfaciliteter, herunder en fremragende strand, store pools, et klubhus, jacuzzi og sauna.

Find dig selv indkapslet i ro og elegance, mens du er på ferie her eller på nogen af ​​de andre tyve Heritage-tilknyttede feriesteder verden over, hvilket giver dig mulighed for at ferie hvor du vil, når du vil. Hvis det du leder efter, er spændingen og prestige hos en eksklusiv ejerklub, Rejse og fritid gruppe Mener, at du ikke bør se mere end timeshare Med Club Heritage International Platinum.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 130 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.