Billede af Ramada Residence Vacation Points, Points
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Ramada Residence Vacation Points


Til salg: £ 9,725 *
Klub: Ramada Residence Vacation Points
Type: Punkter
Point: 2050
Sæson: Sapphire
Yderligere info: +300 bonuspoint om året - udløb 2033

Lav en forespørgsel

Forhør om denne ejendom

Se vores Privatlivspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.
Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Beskrivelse af feriestedet

Som forhandler af Ramada Residence Vacation Points og foretrukken partner Rejse og fritid gruppe er glade for at tilbyde muligheden for at videresælge Ramada Residence Vacation Points. Denne ferieordning giver medlemmer adgang til Ramada Residences portefølje af luksusresorts på steder lige fra Skotland, Tenerife Og Orlando Florida. Medlemmerne har også mulighed for at udveksle deres point, der giver medlemmer adgang til tusindvis af resorts rundt om i verden.

Ramada Residence Vacation Points-medlemmer kan medbringe point fra tidligere eller følgende år, hvis de ønsker at planlægge en længere feriepause. Hvis medlemmer vælger det, kan de endda tilbyde point til familiemedlemmer og venner, så de kan nyde Ramada Residences mange prisvindende oplevelse.

Som forventet fra luksusresorts kan der findes en række aktiviteter på Ramada Residences resorts fra vintersport og vandreture i Østrig At slappe af på stranden eller ved poolen i Spanien. Der er endda børneklubber til rådighed, der giver forældre mulighed for at få lidt tid for sig selv. Som det kunne forventes, er Ramada Residences repræsentanter altid ivrige efter at hjælpe, uanset om det er mens de arrangerer en rejse eller endda mens de er væk på ferie, hvilket betyder, at ferieklubmedlemmer aldrig skal lade sig gætte.

Ramada Residence Vacation Points-fordele 1

Ramada Residence Vacation Points-fordele 2


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 154 gange

*Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, total brøkdel, samlet ejerskab eller angivet antal point og dækker ejerskabets varighed. Den viste pris oplyses af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk, prisen inkluderer ikke gebyrer og overførselsomkostninger.