Billede af Fairways Club, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare til salg på
Fairways Club
Tenerife


Til salg: £ 950 *
Feriested: Fairways Club
Land: Tenerife
Uge: 1 Flydende
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Fairways Club, Amarilla Golf and Country Club, San Miguel de Abona, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom
Beskrivelse af feriestedet

Denne gated udvej kan findes i Amarilla Golf og Country Club fundet i et helt område af Tenerife På den solrige syd for øen. Udvej tillader kun adgang til medlemmer og deres gæster, der giver en ægte følelse af privatlivets fred og eksklusivitet.

Fairways Club tilbyder sine gæster en række lokalfaciliteter såsom den opvarmede udendørs pool, barer, restauranter, legeplads, bordtennis og adgang til Wi-Fi. timeshare Ejere vil også finde en frisør, skønhedsterapeut, barer, biludlejning og et kontantpoint til rådighed på Amarilla Golf and Country Club. Der er også en række barer, restauranter og dagligvarebutik i nærheden. Gæsterne vil finde en bred vifte af aktiviteter, som f.eks. Golf på Amarilla Golf and Country Club, ridning og dykning.

Denne udvej har en række smart indrettede og rummelige værelser til timeshare-ejere, der kommer i en række standard- og elite-lejligheder med udsigt over Mount Teide, Atlanterhavet eller resorts swimmingpoolen. Standardlejlighederne har et, to eller tre soveværelser udstyret med fuld køkken, badeværelse og satellit-tv. Elite lejligheder kommer til gavn for en hyppig stuepige, opvaskemaskine og møbler af højere kvalitet.

Rejse og fritid gruppe Tro timeshare Ejere på dette feriested vil drage fordel af at arrangere biludlejning, mens du besøger Fairways Club, da der ikke er nogen offentlig transport til rådighed her undtagen taxier.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Liveunderholdning, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Strand (4.0 miles), Casino (9.0 miles), Motion (Nærliggende), Fiskeri (3.0 miles), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Vaskeri , Medical Facilities (7.0 miles), Sauna (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Windsurfing (4.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (5 miles - 8 km)

Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, tirsdagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Vi nød virkelig vores ophold der fordi alt var perfekt, især service. Alt var rent og hyggeligt. Området pool var fremragende og havde vidunderlig udsigt. Perfekt til familieferie samt romantisk ferie! Beliggende i Tenerifas Amarilla Golf & Country Club, en golfbane med 18-hul med udsigt over Atlanterhavet, har Fairways Club haver med udendørs swimmingpool. Fairways-komplekset har et supermarked på selve ejendommen, en restaurant og en bar med aftenunderholdning. Lege og høje stole er tilgængelige for børn, og der er et gratis Wi-Fi-hotspot i bordtennisområdet. San Miguel Marina ligger en 20-minutters gang væk og byder på mange butikker, barer og dykkercenter. Los Cristianos er 25 minutter væk med bil eller bus service og har sandstrande og en række spisemuligheder. Tenerife South Airport er kun 10 km. Santa Cruz de Tenerife kan nås på 45 minutter via TF1 motorvejen. Udvej hans meget højt vurderet på Tripadvisor. Værelset har satellit-tv og et køkken udstyret med køleskab, komfur og mikrobølgeovn. Der er også hårtørrer og strygefaciliteter.


Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1150 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.