Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Los Amigos Beach Club
Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Los Amigos Beach Club
Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Los Amigos Beach Club
Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Los Amigos Beach Club
Foto af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Los Amigos Beach Club

Adresse: Los Amigos Beach Club, Urb Playamarina, Carretera Cádiz, km 20, 29647 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club


Det seneste ferieejendomsprodukt springer traditionelt traditionelt! Fraktioneret ejerskab er en ny måde at eje ferie tid på (timeshare). Hvert år vil du blive tildelt et sæt antal brøkdele, som du kan bruge hvor som helst du vil have i virksomhedens portefølje. I stedet for den samme udvej hvert år, så prøv dem alle for at finde din favorit. En sådan fleksibilitet var tidligere uhørt, medmindre man anvendte udvekslingsselskaber. Når ejendomsretten til ejendomsretten ophører, sælges ejendommen, og du vil være blandt dem, der får deres udskæring. At eje med Diamond Resorts betyder, at dine fraktioner kan bruges på mange af deres resorts resorts. Denne udvej er kun en af ​​dem!

Hvis du overvejer Fraktioneret ejerskab I Malaga, Spanien, Hvorfor ikke overveje Diamond Resorts på Los Amigos Beach Club? Diamond Resorts er gået ud over dette resort, herunder alle de små hånd, der kan gøre enhver standardferie til en dyb brønd med vidunderlige minder. Du vil straks blive hilst velkommen af ​​anlagte haver og smilende personale og derefter vist til din lyse, luftige og rummelige lejlighed for at starte din uge (eller mere) under den fantastiske kystsol. Du finder masser at gøre både inden for feriestedet og ud - ikke mindst er Fuengirola's livlige gademarked, der finder sted hver tirsdag.

Spar lidt plads i din bagage ved at låne bøger fra udvejsbiblioteket, slappe af i enten indendørs eller udendørs pool (eller begge!), Lad dine problemer vaske væk i saunaen og boblebadet, og tag dine venner og familie til klubhuset At slappe af med en drink og møde nye mennesker - hvoraf nogle vil være medejere og venner for livet! For en levetid af vidunderlige ferieminner og fremragende værdi for pengene, Rejse og fritid gruppe Anbefaler stærkt at overveje Fraktioneret ejerskab Med Diamond Resorts på Los Amigos Beach Club.

Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Los Amigos Beach Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
-
Resort faciliteter
Bankboks / boblebad, Børnepasning / børnebassin, Dampbad, Spillehal / dampbad, Indendørs svømmebassin, Fitnesscenter, Natklub, Swimmingpool, Udendørs swimmingpool - børn: Ja, Udendørs swimmingpool - samlet antal puljer: 3
Nærliggende faciliteter
Spa, Services: Negle, Massage, Kropsbehandlinger, Ansigtsbehandlinger
Lufthavn
Malaga, 30kms
Tjek ind / ud
Søndag, lørdag

Køb Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Los Amigos Beach Club timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Los Amigos Beach Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Diamond Resorts Frivillige Ejerskab Los Amigos Beach Club hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Brutto Ejerskab Los Amigos Beach Club

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Diamond Resorts Frivillige Ejerskab Los Amigos Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Diamond Resorts Frivillig Ejerskab Los Amigos Beach Club kan være sikker i, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.